Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
  • Tetszik
  • Csevegés

MezeiTibor

46 éves, Cluj-Napoca, Cluj, Romania
Rólam

Spiritualis, erdekel az alternativ eletstilus es minden ami ezzel kapcsolatos
(Ezoteria, Wicca, Reiki, Táltos, Álomcsapda, Maja Naptar 2012, UFO es paranormalis jelensegek), szeretek kirandulni, turazni nagyokat, biciklizni, utazni, erdekelnek a keleti kulturak, fokeppen a kinai es amerikai indian kultura es rendkivuli szellemisege, mesefilmek, tortenelmi filmek, ’60-80-as evek zeneje, foleg alternativ zene, muveszet.

Szeretem es ertekelem a termeszetes szepseget, szeretem ha a nok nem borotvaljak magukat, nem rendelkeznek tetovalasokkal vagy piercing ekszerekkel.

Nagyon fontosnak tartom a hasonlo erdeklodest es gondolkodast egy kapcsolatban, kozos celok, izlesek, nem hiszek az ellentetekben, inkabb egy kiegeszito lelektars letezeseben.

Nem dohanyzom, es alkoholt csak ritkan fogyasztok, hust eszek mertekkel, de torekszem
az egezseges eletmodra es taplalkozasra.

Nem hasznalok semmifele kemiai vegyszert, parfumot, izzadas elleni szereket, samponokat stb. teljesen kizartam az eletstilusombol, helyetesitve mindazokat teljesen 100%-os termekekkel (naturszappan, iloolajak, szodabikarbonat), torekszem visszaterni a regi osi hagyomanyokhoz es ertekekhez.

Nem vagyok megkeresztelve, nem tartozom semmilyen vallasi egyesulethez, mert manapsag a vallas csak egy eltorzult formaja a hittnek ami teljesen felre van ertelmezve.
Nem a vallas a lenyeg hanem a Hit.

Nem vagyok a honvagyas, hazafi tipus, Isten nem orszagokat teremtett hanem a Foldet, es barhol lennenk, otthon vagyunk benne.

''Hazafinak lenni annyi, mint késznek lenni gyilkolni és meghalni jelentéktelen okok miatt.'' (Bertrand Russell)

Akit keresek

22 - 34 éves nő, 160 - 180 cm, 30 - 60 kg , társkeresés, randi, barátkozás, ismerkedés
Par szo az Ikerrol:

Oroszlán az Ascendesed, amitól viselkedésed fenséges, jellemző rád a kedvesség, érzékiség, s bizony a nagyon erős akarat és hatalmas buszkeség. NEKED NEM VALÓK A PARANCSOLGATŐ NŐK...
Holdad a Mérlegben van, nagyon fontos számodra a harmónia. Plútód is a Mérlegben van, s nagyon közel a Holdhoz, ez azt jelzi, hogy érzelmeid olyan intenzívek lehetnek, melyeket mások hosszú távon igen nehezen viselnek, ugyanakkor nagyon karizmatikus személyiségnek tartanak.
Merkúrod a Bikában van, ezért lehetsz némely dolgokban konzervatív és konvencionális. Beszéded meggyőző, erőteljes és elsöprő, igyekszel mindenkire rákényszeríteni elképzeléseid.
Vénuszod és Marsod a Kosban van, rendkívül szenvedélyes ember lehetsz, aki nyíltan kimutatja érzelmeit. Nem szereted a passzív partnert, ennek hangot is adsz.E két bolgyó éppen szembenállásban van a Holdaddal, emiatt néha úgy érezheted, minta két személyiség élne benned, s amikor bármilyen okból elbizonytalanodsz, védelmező érzelmi falakat emelsz magad köré.
Nyilas Neptunuszodnak köszönheted a spirituális érdeklődést, de a Neptunuszod meg a Napoddal áll szemben, ezért néha megkuzd benned a realista az idealistával.

Személyes adataim
Magasság:
180 cm
Súlyom:
70 kg
Alkat:
sportos
Szemem:
zöldeskék
Hajam:
sötétbarna
Kapcsolat:
független
Kapcsolat:
szülőkkel élek
Gyerek:
majd valamikor
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
gimnázium/szakközép

Több társkereső

társkereső fényképJoci
Săcuieu
társkereső fényképLeo
Lueta
társkereső fényképBenji
Oradea
társkereső fényképMezeiTibor
Cluj-Napoca
társkereső fényképIstván
Satu Mare

Társkereső férfiak
Társkereső Cluj-Napoca
Diplomás társkereső