Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
Én nem vagyok őrült, csupán más a valóságom.
profilkép

2 fénykép

  • Tetszik
  • Csevegés

Salem

31 éves, Komárno, Nitriansky kraj, Slovakia
Rólam

19 éves komáromi lány vagyok, szeretek társaságba járni, vonzanak a furcsa és érdekes dolgok, rettentően hangulatember vagyok. Egy határozott partnerra vágyom, aki tudja kezelni a személyiségem és dominánsabb lenni nálam. :)

Akit keresek

21 - 30 éves férfi, 180 - 195 cm, társkeresés, randi, barátkozás, ismerkedés, csevegés
Remélem, nem tűnök nagyon válogatósnak ^^
Szeretem, ha a férfi magasabb nálam, erőt sugároz, hogy biztonságban érezhessem magam mellette, nem kell hogy mackós alkatú legyen, de sportos létemre legyen nálam vastagabb...Legyen férfias, tudja kezelni a természetem, lehessen vele jóízűen vitatkozni, legyen kreatív s belevaló.

Személyes adataim
Magasság:
173 cm
Súlyom:
65 kg
Alkat:
átlagos
Szemem:
zöld
Hajam:
sötétbarna
Kapcsolat:
független
Gyerek:
nem soha
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
gimnázium/szakközép
Foglalkozásom::
tanuló
Érdeklődésem
Érdeklődésem:
Szeretek filmet nézni, olvasni, írni, zenét hallgatni, rajzolni, besézlgetni, kritizálni, főzni, dekorálni és acc. xD
Film:
Imádom a horrorfilmeket, nagy rajongója vagyok mindennek, ami elméletileg rémisztő, könyvtől kezdve a Paranormal Activityken át. Emellett szeretem a fantasyt, a thrillert, a dokumentumfilmeket, akciót és vígjátékot. Romantikus csillámhányás kíméljen.
Könyv:
Szintén elsősorban horrorirodalom, többnyire bármi, ami vámpíros - NEM Twilight, annak SEMMI köze a vámpírokhoz! >.< Boszorkányos, krimis, akció, humor, mint például Fable és Moore, de ugyanúgy Stephen King, Murakami Haruki és egyéb írók. A lényeg hogy jó legyen és lekössön
Zene, tánc:
Imádok táncolni, szinte mindent kipróbáltam a néptánctól kezdve a versenytáncon át a hip-hopig, nem köt le semmi, bár jelenleg épp hastáncot tanulok. A zene kötetlen, mindegy hogy dubstep vagy black metál, ha tetszik, hallgatom. Ugyangy van komolyzeném, operám, Mozart és Lordi megfér egymás mellett a BigBang-gel és Marilyn Mansonnal.
Sport:
Itt is mindenevő vagyok, mindent kipróbáltam már amire a keretből és a lehetőségekből futotta, kempo, capoera, boxoltam két évig, futottam versenyszerűen, táncoltam szintén, zumbáztam... odavagyok az aktív, gyors és adrenalinnövelő sportokért, mint a síelés, snowboard, de minden vágyan kipróbálni a tandemugrást és a bungee jumpingot.
Gasztro:
Többnyire mindent megeszek, ami nem mozog. Aztán ha utolérem :D:D
Szeretek főzni, magamtól és receptből is sok mindent el tudok készíteni, a szusi, a tökfőzelék, kelbimbó nem jön be, a zöldségeket főleg nyersen eszem. nagyon leveses vagyok, de gyümölcsleves, halászlé nem jönni be.
Állat, növény:
Imádom az állatokat, az embereket, az embereket akik állatként viselkednek - józan keretek között, nem muszáj hogy józanul. Iazi állatból egyedül a kukacok, hernyók azok amiktől kiszaladok a világból, egyformán ölelgetem az óriáskígyót és a tarantulát, mint a kutyát, macskát, papagájt, patkányt.

Több társkereső

társkereső fényképKicsilány
Košice
társkereső fényképJuditCica
Šaľa
társkereső fényképRitus
Komárno
társkereső fényképOrsimaci
Veľký Meder
társkereső fényképPicimano
Veľký Meder
társkereső fényképTímea
Hurbanovo

Társkereső nők
Társkereső Komárno
Diplomás társkereső